5 träningsappar för hemmaträning

Vi vet alla att träning är viktigt för vår hälsa. Men ibland, särskilt när du är ensam, kan det vara svårt att få tid att gå till gymmet. Därför vänder sig många människor till fitnessappar som ett sätt att hålla sig aktiv och hälsosam hemifrån. I den här artikeln ska vi utforska fem olika träningsappar, så att du har en mängd olika valmöjligheter beroende på vad som intresserar dig!

Det är ofta enklare och roligare att ha en personlig tränare, men om du har en liten budget kan dessa appar vara en prisvärd lösning för din hemmaträning. Vissa appar låter dig till och med schemalägga träningspass med vänner eller andra användare från hela världen!

Låt oss komma igång direkt med de olika träningsapparna!

1. Map My Run

Den här appen fungerar utmärkt för löpare. Du kan spåra dina löprundor, analysera dem och se hur långt du har gått på en karta! Det är ännu enklare om du har en Apple Watch som du automatiskt kan börja spåra med. Dessutom får användare som tränar minst 30 minuter per dag ett gratis MyFitnessPal-premiummedlemskap (du vet att vi älskar måltidsplanering!).

Du kan också tjäna märken för att nå vissa milstolpar, vilket gör det till en rolig gemenskap att vara en del av.

map my run app

Map My Run är tillgängligt för Android- och iOS-enheter.

appstore

2. Fitness Buddy

Om du är intresserad av att lyfta vikter är Fitness Buddy den perfekta appen för dig. Den har över 500 övningar och träningsrutiner så oavsett vilken muskelgrupp du vill träna finns det något här för alla!

Den här appen har också en måltidsplanerare med inbyggda recept från ”Cooking Light”, vilket kan hjälpa till att hålla att hålla dig på rätt spår med din kost.

fitness buddy app

Fitness Buddy finns för iOS- och Android-enheter.

appstore

3. Adidas Running App Run Tracker

Runtastic Running / Adidas Running app passar dig som är mer av en löpare än en tyngdlyftare! Den här fitnessappen spårar alla dina löprundor så att du kan se hur långt och snabbt du har gått varje gångdu går ut.

Den beräknar också ditt tempo, höjdskillnader, förbrukade kalorier och mycket mer!

runtastic adidas running app

Runtastic Adidas running app finns för iOS- och Android-enheter.

appstore

4. Runkeeper

Vi håller oss kvar vid löpapparna; Om du har svårt att hålla fast vid en löprutin är det inte ditt fel. Har du någonsin fallit offer för lockelsen av Netflix, Taco Bell drive-thru och oändligt bläddrande i nyhetsapparna? Eller kanske de där dagarna då ytterligare en minut bara känns som en evighet och 15 minuter verkar lika oöverstigliga som att bestiga Mount Everest?

ASICS Runkeeper-appen är utformad för att hjälpa dig att nå dina löpmål – och hålla dem! Du kan spåra dina löprundor, sätta upp mätbara mål och granska din statistik för att njuta av belöningen: sex motiverande röster kan anpassas för tempouppdateringar; personliga planer gör det enklare än någonsin tidigare att komma upp och ut genom dörren så att oavsett vad livet kastar på dig finns det alltid tid.

Runkeeper spårar din sträcka, hastighet och förbrukade kalorier. Appen laddar också automatiskt upp data till deras webbplats så att du kan se dina framsteg över tid.

runkeeper app

Runkeeper finns för iOS- och Android-enheter.

5. MyFitnessPal

MyFitnessPal är världens mest omfattande, personliga lösning för ett hälsosamt liv. Logga din träning och beräknat dagligt kaloriintag medan du går runt i vardagen med en enkel streckkodsläsare, receptimportör, kaloriräknare, matinsikt och aktiva forum för att motivera dig på denna resa mot en hälsosammare livsstil. Låt MyFitnessPal vara din partner för att förverkliga dina träningsdrömmar.

Appen är gratis, men användare kan betala för premiumalternativ. Ladda ner MyFitnessPal på App Store eller Google Play.

MyFitnessPal finns för iOS- och Android-enheter.

När du finner din perfekta träningsapp som du får användning för varje dag, så kan du belöna dig själv genom att koppla av hemma framför etanolkaminen eller belöna dig med en vinresa till Italien träningsappen har du alltid med dig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *